Even voorstellen

 

Ik, Nico Hilgers, ben mijn bedrijf begonnen als Hilstone natuursteen onderhoud in 1999 met als specialisatie het reinigen, impregneren, kristalliseren en polijsten (schuren) van alle soorten natuursteen, door heel Nederland. Deze ervaring heb ik opgedaan door te werken bij andere, soortgelijke, bedrijven. Het bleek al snel dat ik de werkzaamheden beter zelfstandig kon gaan uitvoeren dan bij een werkgever. En zo geschiedde in mei 1999. Dat blijkt nu nog steeds een goede beslissing, ondanks dat het in de afgelopen jaren zeker hard werken was om tijdens een economische regressie het zelfstandige hoofd boven water te houden.
 

Persoonlijke benadering en genoeg kennis en ervaring
Ik kom zelf bij u langs of u hebt met mij persoonlijk contact en ook het uitvoeren van de werkzaamheden word door mij gedaan. Het voordeel hiervan voor u is dat er korte communicatie lijnen zijn en heeft u de garantie dat de opdracht wordt uitgevoerd zoals is afgesproken. U kunt verzekerd zijn van mijn gedegen vakkennis en service. Of u nu natuursteen in huis heeft zoals op vloeren, vensterbanken, keukenbladen, badkamers of buiten op uw terras of een graf? Ik weet er vaak wel raad mee.

 

Na een jarenlange ervaring heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid met het behandelen van tegel oppervlakken. De behandeling van een tegel ten opzichte van een natuursteen product verschilt enorm. Alleen al door het feit dat een tegel een verhard en/of geglazuurd oppervlak heeft en daardoor minder poreus is dan een natuursteen product.

Ik kan bij u vaak de zorg over uw natuursteen en andere steen soorten weg halen. Hierdoor krijgt u weer, of behoudt u, het plezier in uw natuurstenen of tegel en voorkomt u in enkele situaties zelfs dat de aanschaf van een nieuwe vloer, tegelwand of keukenblad nodig is.

 

Mijn klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, aannemers en hotelketens. Op de Voorbeelden pagina kunt u enkele behaalde resultaten zien.