Ik ben mijn bedrijf in 1999 begonnen als Hilstone natuursteen onderhoud. Mijn eerste specialisatie is het onderhouden van alle soorten natuursteen. Dit doe ik door heel Nederland en in Belgie.

In de afgelopen jaren heb ik niet alleen mijn kennis op het gebied van natuursteen uitgebreid maar ben ik me ook gaan specialiseren op andere materialen. Tegenwoordig doe ik dus onderhoud op:

U heeft altijd persoonlijk contact met mij. Het uitvoeren van de werkzaamheden doe ik zelf. Voor u , als klant, is er het voordeel dat er korte communicatie lijnen zijn. Tevens heeft u de garantie dat de opdracht wordt uitgevoerd zoals is afgesproken. U kunt verzekerd zijn van mijn gedegen vakkennis en service. Of u nu natuursteen, tegels, PVC, linoleum of marmoleum in huis heeft op vloeren, vensterbanken, keukenbladen, badkamers, buiten op uw terras of een graf? Ik weet er eigenlijk altijd wel raad mee.

Mijn klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven, aannemers en hotelketens. Op de Voorbeelden pagina kunt u enkele behaalde resultaten zien