Schuren (slijpen)

Bij beschadigde of ongelijk gelegde vloeren (hoogte verschil van meer dan 1 cm) begint men met slijpen. Bij het slijpen verwijdert men alle oneffenheden en krassen uit het oppervlak. Met behulp van diamantschijven wordt van grof naar zeer fijn uitgevlakt en geslepen, waardoor een mooie zijdeglans ontstaat.

Slijpen is de meest ingrijpende en kostbare behandelmethode met als afwerking gematteerd, gezoet of hoogglans gepolijst.Voor deze behandelingsmethode dient u rekening te houden met een aantal bewerkingsdagen.

Met een speciale slijpmachine worden hoogte verschillen tussen de tegels en de voegen, onder toevoeging van water, volledig glad geslepen en deze zijn na de behandeling nauwelijks meer voelbaar.

Ook deze werkzaamheden zijn na genoeg stofvrij. De behandeling levert een zeer mooi resultaat op maar het is niet altijd nodig om deze behandeling uit te voeren.

Het prijsniveau is sterk afhankelijk van de natuursteen soort, de staat van de vloer en de gewenste afwerking.

[swifty_grid_row][swifty_grid_column flex=”100″][swifty_text swc_margin_top=”0″ swc_margin_bottom=”0″ swc_margin_left=”0″ swc_width=”100″ swc_cssid=”1467833167336_10221″]

 

[/swifty_text][/swifty_grid_column][/swifty_grid_row]